• Taquitos med kyckling, curry och lite salt och peppar. Sedan friteras lätt i rapsolja i stekpanna. Så har du trollat fram den perfekta måltiden - uppskattad av alla. Här serverad med spenat, avocado, mozarellakulor och rädisor. Och en klick gräddfil.
  9186
  0

  Taquitos är snabbt och enkelt tillagat och passar perfekt när man har lite rester i kylskåpet. Fram med några vetetortillas, mjuka upp dem i en stekpanna med rapsolja, rulla in dina matrester och två minuter i stekpannan. Det blir inte enklare eller godare än så. Passar som middag, lunch och vickning. Skriv ut recept Taquitos med ...
 • Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man har eller gillar. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket god.
  13605
  0

  Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man tycker om, t.ex. tacofärs, kyckling, fläskkött eller tonfisk. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket gott.