• Taquitos med pulled pork och hemlagad salsa. Mat för gudar. (Bild: Tuffa Tider)
    3348
    0

    Taquitos med pulled pork och hemlagad salsa. Om man skulle göra en undersökning av vilken maträtt som är godast per minut man lagt på matlagningen skulle Taquitos vinna med hästlängder. Det går på mindre än fem minuter och smakar himmelskt. Plocka fram vetetortillas; lägg i rester från kylskåpet och rulla tortillan, rulla i stekpanna med ...
  • Taquitos med kyckling, curry och lite salt och peppar. Sedan friteras lätt i rapsolja i stekpanna. Så har du trollat fram den perfekta måltiden - uppskattad av alla. Här serverad med spenat, avocado, mozarellakulor och rädisor. Och en klick gräddfil.
    9186
    0

    Taquitos är snabbt och enkelt tillagat och passar perfekt när man har lite rester i kylskåpet. Fram med några vetetortillas, mjuka upp dem i en stekpanna med rapsolja, rulla in dina matrester och två minuter i stekpannan. Det blir inte enklare eller godare än så. Passar som middag, lunch och vickning. Skriv ut recept Taquitos med ...
  • Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man har eller gillar. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket god.
    13605
    0

    Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man tycker om, t.ex. tacofärs, kyckling, fläskkött eller tonfisk. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket gott.