• Salsa på gula körsbärstomater med lök, vitlök, koriander och jalapeno. Två timmar i slow cookern - sen kommer belöningen. (Bild: Tuffa Tider)
    4628
    0

    Det finns "salsa" och så finns det salsa. "Salsa" köper man färdig på burk. Salsa gör man själv på solmogna tomater. Detta recept är gjort på egenodlade gula körsbärstomater (Sungold), vilka jag konserverade för ett par år sedan. Det går naturligtvis lika bra med tomater man köper i butik. Men detta är Tuffa Tider och ...
  • Efter tio timmar i slow cooker blir den baconlindade fläskkarrén till den godaste pulled pork. Redo att ätas som den är eller som ingrediens i en fusion-rätt.
    11693
    0

    Det gäller att variera sig och när det kommer till fläskkarré i slow cooker finns oändliga möjligheter. I detta recept har vi kryddat karrén med färsk vitlök som lagts mellan skivorna. Hela härligheten har sedan lindats i bacon och med kryddor lagats i slow cookern (crock pot) i tio timmar. Ut kommer en väldoftande pulled ...
  • Tuffa Tiders fläskkarré i slowcooker är nära "pulled pork" men hålls samman för att både kunna serveras för sig eller som en huvudingrediens i kombinerade rätter. Mört och med klassisk smak som passar alla.
    91743
    0

    Fläskkarré är en sommarfavorit på många grillar men passar lika bra som långkok på vinterhalvåret. Detta recept är en variant på en enkel och klassisk rätt för crock pot (slow cooker). Köttet blir mört men tillagningen hålls kortare än för "pulled pork" så att fläskkarrén kan serveras precis som den är.