• Salsa på gula körsbärstomater med lök, vitlök, koriander och jalapeno. Två timmar i slow cookern - sen kommer belöningen. (Bild: Tuffa Tider)
  4217
  0

  Det finns "salsa" och så finns det salsa. "Salsa" köper man färdig på burk. Salsa gör man själv på solmogna tomater. Detta recept är gjort på egenodlade gula körsbärstomater (Sungold), vilka jag konserverade för ett par år sedan. Det går naturligtvis lika bra med tomater man köper i butik. Men detta är Tuffa Tider och ...
 • Taquitos med kyckling, curry och lite salt och peppar. Sedan friteras lätt i rapsolja i stekpanna. Så har du trollat fram den perfekta måltiden - uppskattad av alla. Här serverad med spenat, avocado, mozarellakulor och rädisor. Och en klick gräddfil.
  8435
  0

  Taquitos är snabbt och enkelt tillagat och passar perfekt när man har lite rester i kylskåpet. Fram med några vetetortillas, mjuka upp dem i en stekpanna med rapsolja, rulla in dina matrester och två minuter i stekpannan. Det blir inte enklare eller godare än så. Passar som middag, lunch och vickning. Skriv ut recept Taquitos med ...
 • Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man har eller gillar. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket god.
  13259
  0

  Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man tycker om, t.ex. tacofärs, kyckling, fläskkött eller tonfisk. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket gott.