• Efter tio timmar i slow cooker blir den baconlindade fläskkarrén till den godaste pulled pork. Redo att ätas som den är eller som ingrediens i en fusion-rätt.
  11232
  0

  Det gäller att variera sig och när det kommer till fläskkarré i slow cooker finns oändliga möjligheter. I detta recept har vi kryddat karrén med färsk vitlök som lagts mellan skivorna. Hela härligheten har sedan lindats i bacon och med kryddor lagats i slow cookern (crock pot) i tio timmar. Ut kommer en väldoftande pulled ...
 • Taquitos med kyckling, curry och lite salt och peppar. Sedan friteras lätt i rapsolja i stekpanna. Så har du trollat fram den perfekta måltiden - uppskattad av alla. Här serverad med spenat, avocado, mozarellakulor och rädisor. Och en klick gräddfil.
  9349
  0

  Taquitos är snabbt och enkelt tillagat och passar perfekt när man har lite rester i kylskåpet. Fram med några vetetortillas, mjuka upp dem i en stekpanna med rapsolja, rulla in dina matrester och två minuter i stekpannan. Det blir inte enklare eller godare än så. Passar som middag, lunch och vickning. Skriv ut recept Taquitos med ...
 • Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man har eller gillar. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket god.
  13690
  0

  Taquitos är en slags mexikansk vårrulle, där man i ett tortillabröd lägger vad man tycker om, t.ex. tacofärs, kyckling, fläskkött eller tonfisk. Rullen friteras i en stekpanna och blir en taquitos. Ät en som förrätt eller två eller fler som huvudrätt. Mycket gott.
 • Tuffa Tiders fläskkarré i slowcooker är nära "pulled pork" men hålls samman för att både kunna serveras för sig eller som en huvudingrediens i kombinerade rätter. Mört och med klassisk smak som passar alla.
  88313
  0

  Fläskkarré är en sommarfavorit på många grillar men passar lika bra som långkok på vinterhalvåret. Detta recept är en variant på en enkel och klassisk rätt för crock pot (slow cooker). Köttet blir mört men tillagningen hålls kortare än för "pulled pork" så att fläskkarrén kan serveras precis som den är.
 • Fläskkotlett med grönpepparsås. Snabbt, enkelt och gudomligt gott - lagad i slowcooker.
  52688
  4

  Vad är väl en middag med fläskkotlett? Den kan vara dötrist och tråkig….och alldeles, alldeles underbar. Med rätt kryddning och genom att laga kotletterna i slowcooker blir köttet mört och smakrikt och såsen så god att du kommer drömma om den. Det bästa av allt är att vem som helst med en slowcooker kan laga den, ...